Biljetter

Biljettsläpp - NU har det äntligen blivit dags!
På alla Hjärtans dag, den 14 februari 2020,
debuterar jag med en inspirerande kväll

"FRÅN ETT HJÄRTA TILL ETT ANNAT"


Då tar jag steget ut och gör det jag alltid har drömt om - att få stå på en scen och möta Dig - att få beröra och inspirera, innerligt!


Redan nu kan du boka biljetter.

Missa inte erbjudandet att ge bort en biljett i form av JULGÅVA - läs mer längre ner på sidan. Det finns även ett julerbjudande till företag till nästa tillfälle, den 12 mars 2020.

Varmt välkommen till en kväll på Söders Källa i Gävle!

JulGåva

14febstor.jpg
julkortastor.jpg
JULSVART kopiera.png

Nu är de här!

Denna jul kan du ge bort en riktigt hjärtvärmande gåva som passar ALLA, gammal som ung. Kanske till en vän, mormor & morfar, eller varför inte din tonårsson. En julgåva i form av ett vackert julkort som också är din biljett till valt datum av "FRÅN ETT HJÄRTA TILL ETT ANNAT".

För dig som är företagare, och funderar på vad du ska ge dina anställda och kunder i julklapp, här har du den perfekta julgåvan. Till er har vi vigt en alldeles egen kväll där vi nu erbjuder en hel del exklusiva erbjudanden. Har ni redan fixat klapparna? Då finns istället möjligheten att köpa fristående biljetter.


Korten är dubbelvikta och har en exklusivt matt yta,  med tillhörande kuvert. De har en snygg fyrkantig form och mäter 14*14 cm .
Begränsat antal - så tveka inte - läs mer nedan!

14 februari 2020

För Dig

Passa på! Jag har nämligen paketerat biljetter i form av julgåva till premiärkvällen den 14 februari 2020. Vackra kort som är fina att ge bort & som på samma gång gäller som entrébiljett.

 

Det finns ett begränsat antal, så tveka inte! Du gör din beställning genom att kontakta mig.

 

Vill du vara ambassadör? I sådana fall  säljer du 5 julgåvor och får din egen gratis.
 

12 mars 2020

 Företag

Söker du julgåvan som fångar den rätta känslan av både värme, glädje och uppskattning i andra änden? Då har du funnit den!

Har du redan fixat klapparna? misströsta inte - det går lika bra att köpa "vanliga" biljetter via vår biljettsida.

 

Sista datum för beställning av julgåva är den 30 november. Vanliga biljetter går att köpa så länge det finns plats. Så passa på - kika in & boka!
 

Missa ingenting!

Tack för att du prenumererar!
Använder du G-mail så hamnar nyhetsbreven troligen under "Kampanjer". Har du inte fått något i inkorgen eller kampanjer, så kika under "Skräppost".

anmäl dig till nyhetsbrevet